Powered By Blogger

7 Aralık 2009 Pazartesi

MS DOS benzeri konular

My BootDisk 2.91

My BootDisk 2.91 Sisteminiz icin fare destekli baslangic diski hazirlamaniza yardimci olacak bu program sayesinde MSDOS 5.00, MSDOS 6.00, MSDOS 6.21, MSDOS 6.22, Windows 95, Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000 Professional, Windows 2000 Server, Windows 2000 advance server, Windows NT 3.51 Workstation, Windows NT 4.0 Workstation, Windows NT 4.0 Server, Windows XP Home Edition ve Windows XP Professional icin baslangic disketi hazirlayabilir veya internet baglantiniz var ise internetten dosya indirerek baslagic disketi olusturabilirsiniz. Ayrica sistem dosyalarinizin, outlook ve Internet Explorer sik kullanilanlar klasorunun yedeklerini alabilirsiniz.

Not = My BootDisk 2.91 Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Sorumluluk kabul edilemez. My BootDisk 2.91 Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - http://www.zhangduo.com/ -


F-Prot Antivirus 6.0.9.3
F-Prot Antivirus 6.0.9.3 programi taa 1990'li yillardan beri kullanilan ve Turkiye'de cikan ilk bilgisayarlarda kullanima sunulan kaliteli bir antivirus programidir. Su anda bile cogu kisi tarafından kullanilan fprot yazilimi profesyonel kisilere hitap etmektedir. Bilgisayarda ne kadar virus varsa hepsini tespit etme yetenegine sahip olan bu program isletim sistemize veya kendi dosyalariniza bulasmis olan virusleri msdos ortaminda temizliyor. Bu sayede kesin bir silme iclemi yapiyor cunku bazı virusler windows calisir iken silinmeyebilir. Msdos uygulamasi windows acilmadan calistigi için fprot dos ortaminda tarama yapiyor ve virusleri kaldırıyor. Bilgisayar güvenliğine önem veren ziyaretcilerimize önerilir.

IP Reader 1.0
IP Reader 1.0 programi basit ve etkili bir sekilde ip adresinizi gostermeye yariyor. Bircok arkadasimiz ip adresini ogrenmek icin internet sitelerini dolasmaya baslar yada msdos ortaminda komutlarla ugrasip durur. Oysaki bu basit yazilim sayesinde hic ugrasmadan aninda ip adresinizi gorebilirsiniz. Sadece modeminizin internete baglandigi ip adresini gosteriyor tek eksik yani ise yerel ag baglantinizin ip numarasini gostermemesidir. Ayrica bu turkce ve ucretsiz programi kurulup yapmadan calistirabilirsiniz.









TestDisk 6.11.3
TestDisk 6.11.3 yazilimi bilgisayarinizda hatali islem sonucunda sildiginiz veya bilerek silip sonradan geriye getiremediginiz dosyalari kurtarmaya yarayan ve msdos tabanli calisisarak neredeyse sorunsuz olarak dosyalarinizi kuratan bir programdir. Harddiskinizde kaybolmus olan disk bolumlerini gelismis ozelligi sayesinde bulmaktadir. Boot etmekte zorlandiginiz disklerinizi bu yazilim kolayca boot edebilmektedir. Hemen hemen her turlu Fat 12-16-32, Ntfs, ve Dos, dosya sistemlerini desteklemektedir. Ayrica windows vista ve xp gibi isletim sistemlerinde de sorunsuz calip dosyalarinizi kurtarabiliyor.

Wolfenstein 3D
Wolfenstein 3D Iste su an oynadigimiz quake , doom gibi oyunlarin nerdeyse atasi sayilabilecek bir oyun. Populer oyun Wolfensteinin ilk versiyonu.

Not= Wolfenstein 3D Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Sorumluluk kabul edilmez. Wolfenstein 3D Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - id software -











Blake Stone
Blake Stone Duke Nukemin yapimcilarinin yaptigi bir 3D-Shooting oyunu.Oyun Wolfenstien a cok benziyor. Zamanin en iyi oyunlarindan . Bence mutlaka deneyin.

Not= Blake Stone Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Stone Sorumluluk kabul edilmez. Blake Stone Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - Apogee Software -





Turbo C Tutor
Turbo C Tutor Programciliga yeni baslayanlar icin guzel bir programlama dili. Program Ingilizce olmasina ragmen gayet kullanisli ve anlasilir.

Not = Turbo C Tutor Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Sorumlulukda kabul edilmez. Turbo C Tutor Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - Shaw Software -




Folder Lock Dosya Kilitleyici
Folder Lock 5.9.5 programi ile bilgisayarinizda bulunan dosyalari ve klasorleri sifreleyebilir veya kilitleyebilirsiniz. Bu islemleri cok hizli bir sekilde ve saniyeler icersinde yapar. Bu sayede erisilmesini istemediginiz dosyalari sizin belirlediginiz sifreyi girmeden kimse ulasamaz. Ayrica usb veya tasinabilir disklerinizi de kilitleyebilirsiniz. Folder lock programi ile kitlediginiz dosyalari windows, Msdos vs.. gibi ortamlarda dahi kimse ulasamaz ve goruntuleyemez.

Programin Ek ozellikleri ise; Stealth Mode yani Hayalet Modu, hacker saldiri goruntulemesini, paylasilmis klasorlerni, otomatik kilitleme, otomatik bilgisayar kapatmak, bilgisayar izlerini silmek, 256-bit Blowfish dosya Sifrelemesi ve Windows Gezginin de conteks menu destegi gibi bir cok ozellikleri barindirmaktadir.

Excecutioners
Excecutioners Daha onceleri Final Fight ve Double Dragon oyunlarini oynayanlar bu oyunun nasil bir sey oldugunu daha iyi anlayacaklar. Excecutioners oyununda onunuze degisik dusman karakterleri cikar ve siz bunlari dovup diger bolumlere atlarsiniz. Tabii ki bunlari yaparken de ekstra puanlar alirsiniz. Bonus bolumleri dedigimiz gizli bolumlerde oyunda mevcuttur.

Not =Bu oyun yuksek derecede kan animasyonlari icermektedir.

Not = Excecutioners Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Sorumluluk kabul edilmez. Excecutioners Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - Bloodlust Software -

Jaspers Journeys
Jaspers Journeys Ilerleyerek gittiginiz bu oyunda kahraman bir kizi yonetiyorsunuz. Onunuze gelen dusmanlari olduruyorsunuz. Onlari oldurmek icin ise havadan ve yerden topladiginiz elmelari kullaniyorsunuz. Her seyi oldurup bolum bitisine geldiginizde sizi bir ejderha bekiyor olacaktir. Bu ejderha sizi diger bolume goturuyor.

Not = Jaspers Journeys Download Ettikten sonra Lutfen Virus Taramasindan geciriniz. Sorumluluk kabul edilmez. Jaspers Journeys Yazilimi yapan kisi veya kurulus sorumludur.

Program yapimcisi - PabaGames -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder